Årskonferanse 2018

Nice 17. – 19. oktober

På årskonferansen i Nice vil du få med deg nyttige erfaringer fra innovative aktører som har realisert det alle snakker om – fremtiden er nå.

Robotisering og automatisering byr på et hav av muligheter, men hvordan kan din virksomhet dra nytte av denne teknologien på best mulig måte og fortsatt ivareta sikkerhet? Jørgen Rørvik, Global Head of Defendable Architecture Program i Telenor, vil snakke om hvordan trusselbildet er i endring, og hvilke konsekvenser dette har.

Vi i SCC har invitert DNB til å snakke om chatbot- og kundesenterløsning, UDI presenterer sitt robotiseringsprosjekt, NAV innfører hverdagsautomatisering ved hjelp av robotteknologi og Trondheim Kommune og Lyse vil begge dele sine erfaring fra Sourcing. Karl Olav Wroldsen, tidligere IT Direktør i Skatteetaten, vil fortelle den virkelige historien om digitaliseringsreisen i Skatteetaten. Til slutt vil Barentswatch presentere sin offentlige hybrid som er en samhandlingsløsning basert på data fra både private og offentlige virksomheter.
Konferansen er åpen for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Se fullt program